40 Semanas. Crónica de un embarazo


9788415357087

L’havia regalat a alguna amiga quan estava embarassada i ara ha estat el meu torn de llegir-lo amb deteniment, que ja en tenia ganes!

40 semanas és una novel·la gràfica de Glòria Vives on l’acompanyem al llarg de l’embaràs de la seva primera filla, la Júlia; des de la decisió de ser pares, passant per un dur avortament i acabant amb l’emocionant i intens moment del part. He de dir que m’ha encantat la manera planera i sincera amb què l’autora ens explica la seva visió personal i íntima de l’aventura d’aquestes 40 setmanes.

Tal i com diu la contraportada, és una narració descarnada amb grans dosis d’informació, humor i amor. Jutgeu-ho vosaltres mateixos (si cliqueu a sobre, la podreu veure més gran):

Gloria Vives 40 semanas 01

M’ha agradat sentir-me identificada en moltes il·lustracions i he llegit amb especial atenció la 2a meitat del llibre, que es correspon a la part de l’embaràs que encara em queda per endavant. Quins nervis i quin vertigen!

Si voleu saber una miqueta més sobre ella i la seva obra, podeu llegir aquesta entrevista o passejar-vos pel blog “Júlia al dia” on la Glòria continua explicant i  il·lustrant la seva maternitat.


Deixa un comentari